Retur Produse

ATENTIE ! Suntem în concediu de odihnă pana pe data de 7-ian-2019. Vă rugam sa reveniti dupa aceasta data! Sarbatori Fericite !


Daca produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu iti place, il poti returna in 30 ZILE fara alte explicatii.


Returul produselor se face simplu si usor ca tu sa te bucuri de un shopping online fara griji printr-un mail  , telefon 0758 888 797 sau pe formularul de contact de aici.


Daca doresti sa returnezi produsele achizitionate,noi iti garatam un termen de retur mai mare decat cel garantat prin lege,de 30 zile de la primirea coletului.

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului."

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre client. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit.


Va rugam sa luati legatura cu un reprezentat din firma noastra prin email sau telefon inainte de a expedia un colet retur.


Pentru returnarea articolului, acesta trebuie sa fie insotit de etichete si de factura fiscala (copie) impreuna cu FORMULARUL DE RETUR completat si pus in colet. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat agreata de catre client.


Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

In cazul in care doriti contravaloarea produsului returnat, se face prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 10 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata de noi.


Garantam Satisfactia sau iti dam banii inapoi conform termenilor si conditiilor.


SC LUXURY BAGS SRL

CUI: 36508663

Reg. Com.  J13/2204/2016

ING BANK: RO32INGB0000999906244031

Adresa: Aleea Zmeurei , nr 4 , Constanta

Telefon: 0758 888 797SUPORT TELEFONIC

Suntem aici pentru tine de

L-V 09:00-17:00 la numarul

(0748) 790 790

30 ZILE RETUR

Poti returna produsele si primesti banii inapoi

vezi detalii

PRODUSE ORIGINALE

Toate produsele noastre sunt originale si beneficiaza de garantia produsului.

LIVRARE IN 24 ORE

Coletul ajunge la tine in 24 ore prin gls curier indiferent de localitate.