Garantie

Pentru ca ne dorim sa fii multumit, iti livram doar produse originale insotite de certificate de garantie.


Garantia reprezinta certitudinea calitatii produselor vandute de de catre eGeanta.ro

Ca tu sa te poti bucura de produsele achizitionate, si sa le poti pastra in cele mai bune conditii cat mai mult timp.

Daca ai pierdut garantia nu iti fa griji, o poti descarca in format electronic impreuna cu manualul de instructiuni.GARANTIA PRODUSELOR IN FORMAT ELECTRONIC: VEZI GARANTIA


1. Garantie comerciala

eGeanta acorda consumatorului o garantie comerciala independenta si suplimentara fata de garantia acordata de lege. Garantia comerciala nu acopera lipsa de conformitate a produsului, neimputabila consumatorului, existenta la momentul cand au fost livrate produsele, pentru care se acorda garantia legala in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si cu cele ale Ordonantei de Guvern nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Drepturile conferite prin lege consumatorului nu sunt afectate prin garantia comerciala aditionala oferita prin prezentul Certificat de garantie.

Pentru produsele achizitionate de pe site-ul nostru www.eGeanta.ro, oferim o garantie de 30 de zile calendaristice, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. Garantia intra in vigoare la data ridicarii produsului.

Orice masura reparatorie nu poate depasi 15 (cincisprezece) zile calendaristice de la data la care eGeanta a intrat in posesia produsului. 


2. Garantia de conformitate

eGeanta asigura pentru produsele vandute din categoriile genti, posete si accesorii o garantie de conformitate de 2 ani de la data cumpararii produselor.

Garantia de conformitate este actul care atesta faptul ca produsul cumparat este identic cu cel specificat in descrierea produsului afisat pe www.egeanta.ro . In cazul neconformitatii produsului, consumatorul are dreptul de a solicita eGeanta repararea produsului, inlocuirea acestuia sau, dupa caz, restituirea contravalorii aferente produsului. In cazul unei reclamatii, eGeanta poate repara produsul, inlocui cu unul identic sau, daca acesta nu este disponibil in stoc, cu un alt produs, cu posibilitatea platii sau restituirii unei diferente de pret. Daca eGeanta constata ca produsul nu poate fi reparat, va proceda la inlocuirea acestuia. In cazul in care produsul nu este disponibil iar consumatorul nu doreste inlocuirea produsului defect cu un alt produs, eGeanta va rambursa consumatorului contravaloarea produsului, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii reclamatiei scrise si a produsului in cauza. 


Compania ®Luxury Bags SRL este autorizata sa comercializeze

VERSACE | Pierre Cardin | Valentino | Trussardi | POLO VICUNA


SUPORT TELEFONIC

Suntem aici pentru tine de

L-V 09:00-17:00 la numarul

(0748) 790 790

30 ZILE RETUR

Poti returna produsele si primesti banii inapoi

vezi detalii

PRODUSE ORIGINALE

Toate produsele noastre sunt originale si beneficiaza de garantia produsului.

LIVRARE IN 24 ORE

Coletul ajunge la tine in 24 ore prin gls curier indiferent de localitate.